Geniet van de sauna en zonnebank bij Medifit Healthclub

Een gezonde leefstijl, daar staat Medifit-healthclub voor. In ons concept past ook perfect het gebruik van een sauna. Daarom bevindt zich, speciaal voor onze leden, in beide kleedkamers, een sauna. U kunt er gratis gebruik van maken. Wilt u na een flinke workout lekker tot uzelf komen? Trakteer u dan gerust op een saunabezoek. Een sauna nemen is niet alleen ontspannend het is ook gezond. U wordt er fitter van en geeft u energie.

Zonnebanken bij Medifit Healthclub in Drunen

Een bezoekje van 5 tot 10 minuten aan de zonnebank is vaak al een oppepper voor je humeur en het opdoen van een bruin kleurtje geeft velen een aangenaam en meer zelfverzekerd gevoel. Met het gebruik van de zonnebank wordt de aanmaak van vitamine D gestimuleerd.

Maak gratis kennis met de welness faciliteiten van Medifit Healthclub

Medifit Healthclub in Drunen is dé plek voor individueel fitness & groepsfitness. Bij Medifit Healthclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7 dagen gratis fitness

Contact

Medifit Healthclub
James Wattlaan 9
5151 DP Drunen

0416 316 105
Zondag 18 maart

Zondag 18 maart

Geplaatst op: 2018-01-12

Zondag 18 maart 2018 Ook dit jaar willen we weer met een enthousiaste grote groep deelnemers meedoen aan de Drunense Duinenloop :) Wil jij ook meedoen? Vanaf zondag 28 januari 2018 om 09:30 uur start er een ...

Lees meer Meer nieuws
Start het nieuwe jaar goed bij Medifit Healthclub

Start het nieuwe jaar goed bij Medifit Healthclub

Geplaatst op: 2018-01-08

Start het nieuwe jaar goed bij Medifit Healthclub met het je echte leeftijd Fitplan! Klik hier voor alle start informatie! 

Lees meer Meer nieuws