Start met groepsfitness bij Medifit Healthclub in Drunen

Samen sporten is nu eenmaal gezelliger én vaak gemakkelijker dan alleen iets sportiefs ondernemen. Onze groepslessen staan onder leiding van gecertificeerde instructeurs. De instructeur op het podium laat jou, afhankelijk van het type les, op een afwisselende manier de betreffende spieren en het uithoudingsvermogen trainen.

Dé plek voor groepsfitness in Drunen, Waalwijk, Vlijmen, Nieuwkijk en Elshout!
 

Groepsfitness uitproberen in de 7 Dagen Gratis Groepsfitness

Vraag direct online de 7 Dagen Gratis Fitness aan. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

 

Medifit Healthclub in Drunen is dé plek voor individueel fitness & groepsfitness. Bij Medifit Healthclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7 dagen gratis fitness

Contact

Medifit Healthclub
James Wattlaan 9
5151 DP Drunen

0416 316 105
Zondag 18 maart

Zondag 18 maart

Geplaatst op: 2018-01-12

Zondag 18 maart 2018 Ook dit jaar willen we weer met een enthousiaste grote groep deelnemers meedoen aan de Drunense Duinenloop :) Wil jij ook meedoen? Vanaf zondag 28 januari 2018 om 09:30 uur start er een ...

Lees meer Meer nieuws
Start het nieuwe jaar goed bij Medifit Healthclub

Start het nieuwe jaar goed bij Medifit Healthclub

Geplaatst op: 2018-01-08

Start het nieuwe jaar goed bij Medifit Healthclub met het je echte leeftijd Fitplan! Klik hier voor alle start informatie! 

Lees meer Meer nieuws